četvrtak, 25. ožujka 2010.

Dobar link...velika pomoć

Drage moje kako je prvo sunce granulo ja sam dobila želju da provodim vrijeme vani. Doduše jučer i danas neka kišica počne da pada...pa stane...pa opet pada...nikako da se malo ustali toplo da posuši bar donekle zemlju. Dok čekam povoljnije razdoblje kada ću moći po cijeli dan boraviti vani, pretražujem internet stranice gdje čovjek zaista može naći dosta dobrih linkova vezanih za vrtlarenje.
Ja baš i nisam od nekog reda kad je u pitanju vrt....Ne razmišljam o bojama, o vrstama...samo trpam u zemlju i kad to naraste....vrlo često se desi da visočije biljke pokriju one niže...a boje su sve pomiješane...ma nikakvog reda.
Našla sam jedan dobar link gdje možete isplanirati svoj vrt...dakle možete isplanirati, iscrtati i pogledati u 3D verziji ...Vrlo interesantno i mislim da može biti korisno. Šteta što je samo na engleskom jeziku.
BBC-Gardening


Ova sličica je samo da malo odmorite oči dok dođe vrijeme za uređivanje naših vrtova.
Uh šta bih dala da jednog dana imam ovakav vrt...
Do mog sljedećeg javljanja lijepi pozdravi
vaša

4 komentara:

  1. Jao ovo je prekrasno!
    Kad dobijem na lotu imat ću takav vrt pod obavezno!!!
    A do tada ću čeprkati po svojoj stazici.
    Ja sam evo neki dan posijala travu i sve se nadam nekoj kišici a ono ništa.
    Pošalji malo!
    A ovo sa sadnjom mi je poznato.Svega i svačega posadim a sve bez glave i repa,ali glavno da raste!!!
    Pozz!
    Sandra!

    OdgovoriIzbriši
  2. ma i ja sadim bez reda i poretka, ali jako puno puta zato što uopće ne znam šta sadim. piknem granu koja se primi na prvo slobodno mjesto, posadim neki cvijet koji sam dobila ili razmjenila, a ne znam karakteristike, ali onda poslije presađujem, čisto da mi ne bi bilo dosadno, hahaha...

    OdgovoriIzbriši
  3. Hvala za link. Mhmh tudi jaz si želim takšen vrt :-)

    OdgovoriIzbriši
  4. Nešto slično su subotom prikazivali prije par godina na tv, baš iz BBC, ja sam tako do prošle jeseni sadila bilo gdje i bilo kako dok se nije razraslo, a onda krenula zapravo onim redom koje te biljke traže svoj životni prostor, tako da sam barem mislim posigla nekakav red, ali me je to ovog proljeća izmorilo da sam mortus, a o bolnim rukama da i ne govorim, stoga ništa, minimalno na kreativnom planu, osim što sam pripremila zavjese za atticc, naime isheftane su i stavljena je traka, treba ih sašiti, nadam se večeras, pozdrav drage cvjećarice.

    OdgovoriIzbriši