ponedjeljak, 28. rujna 2009.

Još malo ljeta!!!!

Evo još malo sličica iz vremena koje je iza nas. Još uvijek je vrijeme lijepo, još uvijek se mogu vidjeti ovi predivni cvjetovi...ali dani postaju kraći, noći i jutra hladnija...a onda ovih cvjetova neće biti.
Ovo su fotke iz vrta moje sestre. Postoje osobe koje da u zemlju stave korov i taj korov bi procvjetao najljepšim cvjetovima. E takva je moja draga sestra, zlatne ruke, divna duša,pa je cvijeće svake godine obraduje bogatstvom boja i raskoši.
Hvala ti draga moja na ustupljenima fotografijama. Volim te do neba!








LP

Broj komentara: 9:

  1. Ajme ima prkose!!!
    Moji so ove godine totalno zakazali.
    Predivno cvijeće ima.
    Svaka čast!!!
    Pozz!
    Sandra!

    OdgovoriIzbriši
  2. melem za dušu i oke! prekrasno za gledati i prekrasno za čitati! Imam pitanje u vezi palmi, sadila sam je nekoliko puta, ali bezuspješno jer bi mi se svaki put preko zime osušila gdje god da sam je stavila ( u kući jednostavno nemam dobre uvjete za cvijeće) i sad sam se naljutila i posadila tri komada van i jednu u kuću. Misliš li da bi mogla preživjeti vani ( Živim u Sisku 50-ak km od Zg-a) i gdje ju je najbolje držati u kući- na hladnijem , kod prozora, u mraku?

    OdgovoriIzbriši
  3. Hvala ti Tanema!
    Kad je palma u pitanju tu ti baš nisam stručnjak...sve što znam o palmama, pokupila sam na netu...
    Evo ti ovaj forum, ne moraš se prijavljivati pa pokušaj naći odgovore. http://palmapedia.com/index.php/board,3.0.html

    Ima tu dosta onih koji imaju iskustvo kako sačuvati palmu u kontinentalnim krajevima...
    A potražićemo još jer i mene jako interesuje, ovo mi je prvi put da ću palmu ostaviti vani...a mislim da je klima u Sarajevu je oštrija nego u Sisku...
    Javnem ti se ako još nešto važno pronađem..
    LP
    Phoenix

    OdgovoriIzbriši
  4. Draga, hvala puno za adresu, našla sam nekoliko dobrih naputaka! Vidjet ćemo na proljeće da li smo imale sreće s preživljavanjem palmi vani!

    OdgovoriIzbriši
  5. Divna seka i divno cvijeće! Ovo je dobra tehnika unutarnjeg prosvjetljenja u vrijeme magle i sivila - gledati cvijeće :)...

    OdgovoriIzbriši
  6. Moja mama se zove Ruza.Odrasla sam uz njenog cvetnog imena i mnogo cveca.Verovatno se bas zato i rodila moja kreativnost,jer sam bila stalno u okruzenju nekog cveca.A najomiljenije su mi ruze narandzaste boje.mnogo ih volim,mada volim svaki cvet i umem dosta oko cveca,imam ga u kuci,baste nemam nazalost,na 3-em sam spratu.Ali zato ima druga divna stvar,gledam ceo grad nocu osvetljenog i tri predivna stara grada takodje nocu osvetljena koja daju poseban efrekat.

    OdgovoriIzbriši
  7. Zaboravila sam da ti kazem da su slike divne,tvoja sestra je jedno divno stvorenje,sudjeno joj je po njenom cvecu.A ti si takodje divna kad si uslikala sve ovo da podelis sa nama.Hvala ti.

    OdgovoriIzbriši
  8. Draga moja Sarajko, pokušala sam otvoriti tvoj”MAG Design” blog ali bez uspjeha jer mi pristup nije omogućen. Otvorio mi se prozor na kojem između ostalog piše “This blog is open to invited readers only”. Zbog toga ti ostavljam poruku na ovom blogu. Vidim da ga dugo nisi dorađivala ali se ipak nadam da ga ponekad otvaraš.
    Želim ti se zahvaliti na blogerskoj nagradi i tvojim pohvalama. Ja lično mislim da ne zaslužujem takve pohvale, ali svejedno lijepo ih je čuti. Zato ti od srca hvala. Također ti puno hvala na prelijepim željama meni i mojim najdražim. Neka zdravlje i sva sreća ovog svijeta budu i tvoji pratioci sada i ubuduće!
    Lijep pozdrav i veliki cmokić!

    OdgovoriIzbriši